Copy

Praktijk gesloten tot 19 januari!

Lieve Client,

Helaas moet ik ook de deuren sluiten tot 19 januari. Tot horens. Ik had er met alle liefde voor jullie willen zijn, wat juist nu zo belangrijk is. Maar de gezondheid van iedereen gaat voor. Had je en afspraak staan in deze tijd? Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Workshop bewust met je zelf aan de slag

Heb jij je aangemeld voor de workshop bewust met je zelf aan de slag? De eerst datum zal vervallen. Verdere informatie komt nog naar jullie toe op een later tijdstip. 

Kerstboom actie

De leuke kerstboom staat natuurlijk nog wel te shinen in de praktijk. Er hangen al heel veel mooie mensen in de boom. Wil jij ook een kerstbal schrijven met een naam van de persoon wie jij een voetreflexbehandeling gunt voor 2021? laat het mij weten! Ik schrijf ze op en hang ze in de boom. Eind december maak ik bekend wie de winnaar is.
Nieuwsbrief

Houdt de nieuwsbrief in de gaten. Aankomende weken zal ik via deze manier meer van mij laten horen en probeer ik jullie te ondersteunen waar kan. Heb je behoeft aan een telefonisch gesprek? laat het mij gerust weten. Ook al is de praktijk dicht, ik wil er nog wel voor jullie zijn. 
Warme groet,
Chantal Dijkman
facebook warme hand
warme hand instagram
Website warme hand
Copyright © All rights reserved.


Warme Hand
Rijksstraatweg 189
Twello, Nederland 7391MN
Netherlands


Wil je geen mail meer ontvangen of je gegevens aanpassen dat kan!

Email Marketing Powered by Mailchimp