Copy

Nieuwe ontwikkelingen + actie!

Hoi lief mens,

Het is even stil geweest. Vandaar even een lap tekst in deze nieuwsbrief. Maar lees alle nieuwe ontwikkelingen, nieuwtjes en acties in deze nieuwsbrief van praktijk Warme Hand goed door! Zo mis jij niks!


Vergoeding

In de tussentijd heb ik bijscholingen online en live gevolgd, waardoor de behandelingen ook volgend jaar vergoed blijven voor jullie. Kijk dit jaar weer even goed hoeveel je extra betaalt en of je het dan wel uit je extra zorgverzekeringspakket kan halen. Sommige zorgverzekeraars hebben weer een beetje geschrapt met de vergoedingen. Dus kijk er echt even goed naar voor jezelf! Hierbij een link met alle zorgverzekeraars qua vergoeding natuurgeneeskunde.
Vergoeding natuurgeneeskunde

Nieuw: ‘Bewust met je zelf aan de slag’

Vanaf januari ga ik starten met de avonden ‘B
ewust met je zelf aan de slag’. Wat houdt dit nu precies in? Elke georganiseerde avond zullen we andere thema`s voorbij laten komen om jezelf meer bewust te maken van je lijf. Ik wil jullie de handvatten geven en de ervaring mee geven van wat een groep kan betekenen in een meditaties en ontspanningsoefeningen die je lijf meer rust en meer ruimte geven. De avonden bestaan uit opbouwende thema`s. Het is het mooist, als je er alle avonden bij kunt zijn. Dan kan je stapje voor stapje steeds dichter bij jezelf komen. Het is wel belangrijk dat je al een beetje ervaring hebt met mediteren. Twijfel je? Vraag het gerust aan mij en dan denk ik met je mee. Ik ben super enthousiast om te gaan starten. Wil je meer informatie over welke avonden, welke thema`s en waarom ik hiervoor gekozen heb? Druk dan op de knop hier onder en lees dan op mijn website het hele verhaal. Hier kun je je dan ook gelijk aanmelden voor de avonden. Meld je wel snel aan, want er is maar plek voor een klein aantal mensen.
Bewust met je zelf aan de slag
Afspraak

Het is momenteel erg druk in de praktijk. Hierdoor zijn er soms minder plekken vrij. Sommige van jullie hebben dat misschien al wel gemerkt dit jaar. Om er toch zoveel mogelijk voor te zorgen dat jij je behandeling kan krijgen, zal er voor nu een wachtlijst voor nieuwe aanmeldingen zijn van 2 maanden. Heb je nog geen afspraak staan en wil je wel graag nog een afspraak in december? Wees er alsjeblieft op tijd bij. Want het zit echt al bijna helemaal vol! Mocht de dag al vol zijn, dan kan ik je wel als reserve neerzetten voor als er iemand uitvalt. Dit doe ik nu ook al een tijdje en soms heb je gewoon geluk. Dus mocht je niet kunnen, wil je dan echt je afspraak op tijd af zeggen? Zo kan ik iemand anders die er zo behoefte aan heeft nog blij maken met deze plek.
Actie
 
In de maand december staat er een mooie kerstboom in de praktijk. Hierin worden hangers opgehangen met de naam van diegene van wie jij vindt dat hij/zij een goede start verdient in 2021. Die het verdient om volgend jaar een behandeling te krijgen. Je mag het natuurlijk ook zelf verdienen, hè? Heb jij geen afspraak in de maand december in de praktijk, maar wil je wel heel graag iemands naam ophangen in de kerstboom? Laat het me weten, dan schrijf ik hem zelf voor je. Zo maken meer mensen kans op een goede start van 2021 met een voetreflexbehandeling. De uitslag zal in mijn nieuwe nieuwsbrief en op insta/facebook bekend gemaakt worden.
 

Ik wens jullie een fijne decembermaand toe!
Geniet van de kleine dingen die er ook zeker toe doen!
 
Warme groet,
Chantal Dijkman
facebook warme hand
warme hand instagram
Website warme hand
Copyright © All rights reserved.


Warme Hand
Rijksstraatweg 189
Twello, Nederland 7391MN
Netherlands


Wil je geen mail meer ontvangen of je gegevens aanpassen dat kan!

Email Marketing Powered by Mailchimp