Copy
Juni 2016
Bekijk in je browser

Nieuwsbrief MUZIEK AAN BED


Beste donateurs en belangstellenden,

GROOT NIEUWS: Hij is online en we zijn APE trots! De mini-docu over MUZIEK AAN BED. Met medewerking van onze mediapartner Brava, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Beatrix Kinderziekenhuis maakten we prachtige beelden van wat muziek aan de bedden van kwetsbare kinderen doet. KIJK & DEEL!

We hebben uw steun uiteraard nodig om onze doelen te blijven verwezenlijken. Zowel financieel als in natura kunt u bijdragen, alle beetjes helpen!


UITBREIDING ZIEKENHUIZEN


De afgelopen maanden speelden we in een aantal nieuwe ziekenhuizen: de afdelingen geriatrie en neurologie voor volwassenen in Tergooi in Blaricum, het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Ook nieuw op de speellijst is de afdeling oncologie in het LUMC in Leiden!

REACTIES!
Tergooi Blaricum
"Wat opviel was dat een meneer vol enthousiasme, juichend naar jullie zat te luisteren vanuit bed. En een dame voelde zich zeer vereerd een privé concert te krijgen en zei ‘wanneer maak je dit nou mee?!" Ze nam afscheid met handzoentjes.
Lees meer reacties op onze website...!


UNIEKE KANS!


De optredens met MUZIEK AAN BED zijn vrijwel altijd besloten. Maar op 10 juli en 6 november 2016 heeft u de kans om ons buiten het ziekenhuis te horen en te zien. Celloduo deuXcel in concertvorm voor jong en oud met muziek uit het repertoire van MUZIEK AAN BED. Dit mag u natuurlijk niet missen!

Speeltijden kunt u vinden op de websites van de festivals:
10 juli KinderMuziekFestival in Bergen
6 november Festival Toeters en Bellen in Amersfoort


Kijk voor alle details op onze website...!


VRIJWILLIGERS GEZOCHT CELLO BIËNNALE AMSTERDAM


Wie wil ons team vrijwilligers versterken op onze stand? Vanaf donderdag 20 t/m zaterdag 29 oktober 2016 zal de Cello Biënnale Amsterdam (CBA) weer plaatsvinden in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam.
Aanmelden als vrijwilliger? Neem contact met ons op via info@muziekaanbed.nl!

Op onze website vind je meer informatie over het CBA...!


Bent u al donateur? NEE?! Kijk dan eens hier voor de mogelijkheden en help ons zo meer kinderen te bezoeken!
9 juni
Beatrix Kinderziekenhuis
7 juli
Beatrix Kinderziekenhuis
20 juli
LUMC
8 september
Beatrix Kinderziekenhuis
16 september 
Amphia Ziekenhuis
7 oktober 
Wilhelmina Kinderziekenhuis
13 oktober
Beatrix Kinderziekenhuis
4 november
Wilhelmina Kinderziekenhuis
10 november
Beatrix Kinderziekenhuis
Welkom Femke de Caluwé!
Medewerker productie & communicatie
"Ik ben 35 jaar jong en ben zelf al jaren actief als vrijwilliger bij diverse stichtingen. Ik heb gedanst en gezongen toen ik voor het eerst las over MUZIEK AAN BED en ook nog eens zag dat ze op zoek waren naar een nieuwe medewerker! Op dat moment zat ik in Malawi en werd er wel wat vreemd omgekeken, maar met een enorme glimlach, toen ze daar een blonde mzungu (blanke) een vreugdedansje zagen doen! Terwijl de zon op dat moment volop scheen, keek ik met kippenvel en een glimlach een van de fantastische filmpjes van MUZIEK AAN BED.
En nu?! Nu mag ik zelf een bijdrage leveren!
Periodieke gift of maandelijkse bijdrage
Wilt u de Stichting MUZIEK AAN BED nog meer zekerheid geven voor de toekomst? Overweeg dan een maandelijks bedrag over te maken op rekeningnummer NL24 TRIO 0390 5010 42 t.n.v. Stichting MUZIEK AAN BED.
Voor meer informatie kijk op onze pagina Speciale Schenkingen.
ONZE MUZIKALE TIPS!
Hierbij alvast een paar muzikale tips voor de Cello Biënnale Amsterdam 2016:

Bach & Breakfast 9u30
(iedere morgen): Bachsuite. Begin de dag met het beroemdste en mooiste dat ooit voor de cello is geschreven. Incl. verse jus en een croissant.

Zondag 23 okt 20u15:
Jean-Guihen Queyras. Bijzondere Franse cellist speelt het concert voor viool en cello van Brahms met het Orkest van de 18e Eeuw.

Dinsdag 25 okt 17u00:
Swingende jazzmuziek met Zapp4 & cellist Jerome Pernoo.
Onze nieuwsbrief verschijnt drie keer per jaar. De volgende nieuwsbrief zal half november verschijnen.
Copyright © 2016 MUZIEK AAN BED, All rights reserved.