Copy
April 2016
Bekijk in je browser

Nieuwsbrief MUZIEK AAN BED


Beste donateurs en belangstellenden,

Misschien heb je onze nieuwe naam al voorbij zien komen? Vanaf begin 2016 zijn we verder gegaan onder de naam MUZIEK AAN BED en hebben we een nieuw logo. Met de nieuwe naam kwam onze nieuwe website. Heeft u hem al gezien? Kijk snel eens op www.muziekaanbed.nl!

Up-date
Onze naamsverandering is opgepikt in verschillende media, zo stonden we in de Linda. en mochten we het programma Tijd voor MAX openen. Ook treden we op in een aantal nieuwe ziekenhuizen, het CWZ (lees hier een mooi verslag over ons optreden) en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.
En we willen nog verder groeien: Doel is onze optredens landelijk uit te breiden naar 120 optredens in 2019. Daarvoor hebben we nieuwe cellisten nodig. Lees verder in de nieuwsbrief de vacature.
We hebben jouw steun uiteraard nodig om onze doelen te verwezenlijken. Zowel financieel als in natura kan je bijdragen, alle beetjes helpen!


MUZIEK AAN BED opende de aflevering Tijd voor MAX van Omroep MAX op woensdag 10 februari. Hier terug te kijken:
 

Vacature cellisten

We zijn flink aan het groeien en op zoek naar meer cellisten die samen op één cello willen spelen aan de bedden van zieke kinderen in zorginstellingen. Onze ambitie is om in 2019 vier setjes cellisten te hebben. Lees hier de volledige vacature tekst.


Donateursconcert 14 februari 2016

Ons donateursconcert vond dit jaar plaats op een druilerige Valentijnsdag in het Muziekpakhuis, Amsterdam. Ondanks het slechte weer zat de zaal gezellig vol. We brachten de bezoekers op de hoogte van de ontwikkelingen rond MUZIEK AAN BED en lieten natuurlijk veel muziek horen: in bijzijn van componiste Sylvia Maessen zelf een nieuw arrangement van het stuk Bachianas Brasileiras no. 5 voor 2 celli. En een flink aantal quatre-mainsstukken van MUZIEK AAN BED.

Onze speciale gasten deze middag waren neuromusicoloog Artur Jaschke en assistent manager van de Ronald McDonald Huiskamer Leiden Margrietta Zwaan. Artur Jaschke nam ons met een interactieve lezing, levendige metaforen en anekdotes mee naar het verhaal van de muziek in onze hersenen en de weg naar de kliniek. Margrietta Zwaan van het LUmc vertelde over haar ervaring met MUZIEK AAN BED op de kamers, de dankbare reacties van kinderen en ouders, én het ziekenhuispersoneel.


Agenda
1 april Wilhelmina KZ
3 april LUmc
7 april Beatrix KZ
15 april Amalia KZ
12 mei Beatrix KZ
28 mei Antoni van Leeuwenhoek
3 juni Wilhelmina KZ
9 juni Beatrix KZ
Rivke van der Staak - nieuwe celliste MAB
 
Vol enthousiasme is de celliste Rivke van der Staak begonnen bij MUZIEK AAN BED. Ze hoopt op deze manier haar liefde voor muziek te delen en een beetje blijdschap te brengen bij kinderen die het nodig hebben.
Vrijwilligers gezocht voor de Cello Biënnale

We willen net als bij de vorige editie weer met een stand MUZIEK AAN BED presenteren bij de Cello Biënnale. Wil je ons als vrijwilliger versterken tijdens de Cello Biënnale van 21 tm 29 oktober? Neem contact op met ons via info@muziekaanbed.nl.
Kijk hier het spotje dat Brava TV maakte voor MUZIEK AAN BED.
Binnenkort: mini documentaire MUZIEK AAN BED

Er wordt momenteel een mini documentaire gemaakt over MUZIEK AAN BED. Zowel in het Wilhelmina als in het Betarix Kinderziekenhuis mochten wij opnames maken tijdens onze optredens aan de bedden. In de documentaire komen ook medewerkers van de ziekenhuizen aan het woord over ons werk. Het belooft erg mooi te worden!

Copyright © 2016 MUZIEK AAN BED, All rights reserved.

U ontvangt deze email omdat u aangegeven heeft op de hoogte te willen blijven van MUZIEK AAN BED.

Ons mailadres: info@muziekaanbed.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
MUZIEK AAN BED · C. Dirkszstraat 11C · Amsterdam, 1056 TM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp