Copy
Nieuwsbrief februari 2018
Bekijk deze email in de browser

Nieuwsbrief februari

Sneller op de hoogte zijn?
Like dan onze FaceBook pagina of bezoek de site. Heb je misschien iets te melden, laat dit dan weten via pr@bcm80.nl

In deze nieuwsbrief:

-  Grote Clubactie uitkomst
-  Verslag smokkeltocht
-  NIEUW! Instagram
-  NIEUW! 10-rittenkaart
-  Belangrijke data
-  Ledenterugloop 
-  Vlogger gezocht!
 

Grote Clubactie


De Grote Clubactie is weer voorbij. Wij willen de winnaars van de lotenverkoop:

1e plaats (2x Toverland) - Kelsey
2e plaats (Cadeaubon Niëns) - Bram
3e plaats (Kadobon Dok 6) - Coen
4e plaats (2x Heldense Bossen) - Isa

hartelijk feliciteren en geniet van jullie welverdiende cadeaus! Aan alle deelnemers, jullie worden bedankt voor je bijdrage. Ook dit jaar is het record weer verbroken.

Verslag smokkeltocht november 2017


Op 17 november jongstleden vond de jaarlijkse smokkeltocht weer plaats. Het was weer een spectaculaire avond met spanning en sensatie voor zowel de jeugdleden die deelnamen als voor de organisatie en natuurlijk ook voor de douanes! Af en toe waren wat groepen de weg kwijt en het vinden van de mooiste steen was een hele zoektocht. Één groep heeft zelfs wel een half uur lang in de beek gelegen om zich te verstoppen voor de douanes (of was het om de mooiste steen te zoeken / vinden…). Gelukkig waren er onderweg heerlijke wafels en chocomel en kon iedereen weer lekker even opwarmen. Al met al heeft iedereen de weg weer teruggevonden en het eindpunt bereikt en ook alle (de meeste) opdrachten met goed gevolg afgelegd. Willen jullie deze avond nog eens in vogelvlucht beleven? Bekijk dan het fotoalbum op onze website: Klik hier!

Instagram


Hebben jullie ons al ontdekt? Ook als club willen wij meegaan met de tijd en de huidige sociale media die door onze leden veelvuldig worden gebruikt. Wij trachten regelmatig leuke foto’s te plaatsen op onze nieuwe instagrampagina: badmintonclub_maasbree. Volg jij ons ook al?
 
Instagram
Instagram

NIEUW! 10-rittenkaart


NIEUW!!*  Kennen jullie iemand die heel graag een sport zou willen doen, maar eigenlijk de tijd niet heeft om iedere week te komen trainen? Of kennen jullie iemand die misschien wel eens een nieuwe sport wil proberen, maar niet meteen vast wil zitten aan een jaar contributie? Daar hebben wij wat voor bedacht: een 10-rittenkaart! Voor maar € 39,95 kun je bij ons 10 keer komen badmintonnen.

Deze kaart is 6 maanden geldig en hiermee kun je elke woensdag vrij spelen bij de recreanten van 19.30 tot 22.00.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met onze penningmeester Martijn: penningmeester@bcm80.nl

*verkrijgbaar vanaf 1 februari

Belangrijke data


Zet de volgende data alvast in jullie agenda's. Te zijner tijd krijgen jullie hier nog mail over, maar omdat jullie deze toernooien echt niet willen missen, zijn hier alvast de data voor jullie weergegeven:

8 april    13.00 - 17.00 uur    Clubkampioenschappen
27 mei   13.00 - 17.00 uur    Familietoernooi
10 juni   10.00 - 18.00 uur    Dubbeltoernooi

Vlogger gezocht!

Ken jij Enzo Knol of Dylan Haegens of kijk jij regelmatig naar StukTV? Voel jij dat jij dit beter kunt? Ben je creatief en zoek je hier een uitlaatklep voor? Dan zoeken wij jou!
Om nieuwe leden te werven, is de huidige social media heel belangrijk geworden. Om bij te dragen aan de club, hoef je geen saaie dingen te doen! Wij zoeken iemand (of misschien wil je samenwerken met je vrienden / vriendinnen) die bij activiteiten, wedstrijden en / of trainingen wil vloggen voor onze facebookpagina en voor youtube! Wat krijg je hiervoor terug? Hopelijk heel veel likes, views, duimpjes, reacties en een eervolle vermelding op onze website. Ga je een creatieve opleiding doen? Dan staat dit bovendien goed op jouw CV! Wat breng jij onze club? Hopelijk nieuwe enthousiaste leden en een toekomst! Is jouw interesse gewekt?
Stuur dan een mail naar: pr@bcm80.nl onder vermelding
van het onderwerp: Vlogger
Kort Nieuws
Komende data

vrijdag, 09. februari
Geen training i.v.m. carnaval

Woensdag, 14. februari
Geen trainingen i.v.m. carnaval
Vrij spelen gaat door

Dinsdag, 27. februari
20.00 - 22.00

Algemene ledenvergadering

Woensdag, 28. februari
20.30

Kaarttoernooi

Meer data en info zal te vinden zijn op onze site. www.bcm80.nl/belangrijke-data.htm

Verjaardagen
 
Februari
 
   
1 Lambert Dorssers  
1 Yara Meessen  
3 Theo Heijnen  
13 Jarno Peeten  
20 Carlo van Lier  
22 Martijn van Beek  
Informatie reclameborden

Jullie hebben vast wel eens die grote borden in de sporthal bekeken en je afgevraagd hoe deze er zijn komen te hangen en waarom. Dit zijn reclameborden van bedrijven die de sporthal en clubs sponsoren. Het bedrijf betaald dan 200 euro aan Stichting Bree per jaar. Hiervan gaat 50 naar de club die het reclamebord heeft geregeld en de club geeft van deze 50 euro dan weer 25 euro aan het lid dat voor het bord gezorgd heeft. Dus wil je wat bijverdienen en weet je nog een iemand die zijn reclamebord hier zou willen hebben hangen, misschien heeft je vader of moeder een eigen bedrijf of heb je zelf een bedrijf, laat het ons dan weten!
 
Clubkleding aanbieding

Diverse clubkleding wordt doorverkocht voor een goedkopere prijs. 
Ben jij op zoek naar nieuwe clubkleding. Kijk dan eerst HIER of je maat er bij zit.
Neem vervolgens contact op via secretaris [at] bcm80.nl
 

Bestuurslid en andere vrijwilligers gezocht


Zoals bekend is het bestuur op zoek naar een nieuw bestuursleden. Heb jij zin om een aantal uurtjes per maand te helpen? Ben je bang dat dit teveel tijd kost (wat helemaal niet zo is), maar wil je toch graag helpen. Afhankelijk van je eigen interesses kun je uiteraard ook een bijdrage leveren aan de overige activiteiten. Klik voor de vacante vacatures HIER
Heb je interesse of wil je meer informatie: neem contact op met Geert Peeters (voorzitter@bcm80.nl).
 
 

Ledenterugloop + enquête

Zoals jullie misschien al hebben gehoord zijn er op dit moment een aantal zaken die aandacht vereisen binnen de club. Een belangrijk onderdeel daarvan is de terugloop van het aantal leden, wat vervolgens ook te zien is in de financiën. Ook als er wordt gekeken naar het bestuur, met daarbij het vertrek van Geert als voorzitter in het achterhoofd, zoeken we nog steeds nieuwe mensen. Het gaat niet goed met de club en om samen te kunnen blijven badmintonnen hebben wij jullie hulp nodig! Kijk voor meer nieuws hierover op onze website (Klik hier!) en zie hoe jij ons, als bestuur, en de club, kan bijstaan. Vergeet ook niet de enquête in te vullen voor 31 januari (Klik hier!), zodat duidelijk wordt wat er leeft binnen de club en waar verbeteringen nodig zijn en wij de uitkomst hiervan kunnen bespreken op al algemene ledenvergadering op dinsdag 27 februari. De uitnodiging volgt binnenkort. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Bcm80.nl
Bcm80.nl
Instagram
Instagram
Copyright © 2018 MailChimp, BCM'80  Alle rechten voorbehouden.


Our postadres is:
Dwarsstraat 5, 5993 AX Maasbree

uitschrijven uit deze nieuwsbrief    update nieuwsbrief inschrijving 

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BCM'80 · Dwarsstraat 5 · Maasbree, Limburg 5993 AX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp