Copy
Nieuwsbrief November 2015
Bekijk deze email in de browser

Nieuwsbrief November

In deze nieuwsbrief:

- Archief uit de oude doos
- Dynamic tennis verslag
- Tussenuitslag competitie
- Vooraankondiging ????tocht
- Blackminton bij United
- Winnaars Grote Clubactie
- Archiefkast gezocht
- Bestuurslid gezocht
- Feestdagen en Sponsorkliks

Archief uit de oude doos


Zoals vele van jullie weten heeft deze nieuwsbrief het clubblad vervangen. Het clubblad dat al sinds de oprichting van de badmintonvereniging in 1980 bestond.
Elke nieuwsbrief zullen wij jullie een mooie stukjes uit de clubbladen tonen. In deze editie. Het allereerste voorwoord van onze toenmalige voorzitter Cees Betlem. Klik op de afbeelding om het beter te kunnen lezen.

Dynamic Tennis verslag


In het kader van de verstrekte subsidie Sportdorp Maasbree door ZonMw hebben Badmintonvereniging BCM ’80 in samenwerking met LTC Maasbree op woensdagavond 30 september jl. een clinic Dynamic Tennis verzorgd. De clinic is zeer goed en druk bezocht. Actief hebben een 40-tal personen van jong tot oud deelgenomen. Op de tribune zijn ook nog verschillende personen een kijkje komen nemen.

Het vervolg is dat in de periode van 14 oktober t/m het eind van het jaar op de woensdagochtenden gratis een 13-tal proeflessen aangeboden worden aan belangstellenden. Op dit moment hebben zich hiervoor al 8 personen aangemeld, maar verschillende personen zijn zich nog aan het beraden.

Na afloop van deze proeflessen zal bekeken worden of Dynamic Tennis structureel in Maasbree aangeboden kan worden.

Voor meer informatie bel of mail (06-53656921 / voorzitter@bcm80.nl)

Een kleine impressie hoe de clinic er aan toe ging. Klik op de foto's om het fotoalbum te openen. 

Tussenuitslag competitie


We zijn bijna op de helft van de competitie. Hieronder staat de positie van elk team in hun categorie vermeld. 

Team 1 - 1e plaats Regiocompetitie 3e Klasse - Afdeling 2
Team 2 - 3e plaats Regiocompetitie Jeugd 17 jaar - Afdeling 2

Team 3 - 1e plaats Streekcompetitie 14-17 jaar 
Team 4 - 2e plaats Streekcompetitie 14-17 jaar 
Team 5 - 1e plaats Streekcompetitie 11-13 jaar poule 1 
Team 6 - 1e plaats Streekcompetitie 11-13 jaar poule 2
Team 7 - 6e plaats Streekcompetitie 11-13 jaar poule 2
Team 8 - 1e plaats Streekcompetitie 8-10 jaar

Veel teams zijn op de goede weg. Dit is een mooi resultaat en een goede voorbereiding voor de regiocompetitie van de bond. 

Kort nieuws

Komende data

Zondag 15 november
Thuiswedstrijd
BCM '80 1 - Olympia '56 6
(09:00)
BCM '80 2 - BC Weert '67 8
(09:00)
BCM '80 3 - Heytse 2
(09:00)
BCM '80 5 - Dynamo
(10:30)
BCM '80 7 - Grubbenvorst
(11:00)
BCM '80 8 - Shuttle Velden 3
(11:00)

Zaalwachten: Geert, Jean-Pierre, Jessie, Robin

Zondag 29 november
Thuiswedstrijd
BCM '80 1 - Roermond 2
(09:00)
BCM '80 2 - Trilan 10
(09:00)
BCM '80 3 - t Pupke 5
(09:00)
BCM '80 6 - Shuttle Velden 2
(10:30)
BCM '80 8 - Push Baexem 3
(11:00)

Zaalwachten: Hai, Karin, Simon, Jessie

Meer data en info zal te vinden zijn op onze site.
Verjaardagen

November 2015
02    Kilian Schreurs
03    Vera Gommans
16    Funs Peters
25    Sitske Verstappen
26    Robin van Dijk
30    Reimke Maas
De PEN keert digitaal terug
Tijdens de papieren jaren van de nieuwsbrief en het clubblad was er elke keer een item "De Pen".
Dit willen wij weer opnieuw gaan introduceren, maar ditmaal als iets digitaal. De naam moet nog bedacht worden. 

Hoe dit in zijn werk gaat:
Een lid van de vereniging schrijft een klein artikel voor in de nieuwsbrief. Dit mag werkelijk overal over gaan. Badminton, voetbal, werk, kinderen, het weer. Alles wat je kwijt wilt. Het mag kritisch zijn, of humoristisch. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

De redactie kiest als eerste iemand uit. Deze schrijft een stukje voor de nieuwsbrief en geeft "De Pen", o.i.d. door aan iemand anders, naar eigen keus. Zo gaat dit de club rond. 
Extra pagina's op BCM'80
Niet iedereen weet het, maar met je login gegevens kun je inloggen op de website van BCM'80 en daar de trainingslijsten bekijken, de ledenkaart invullen, je eigen gegevens wijzigen, verjaardagen bekijken en nog veel meer. Weet je de login gegevens niet meer, meldt dit dan bij
Sieuwe, webmaster@bcm80.nl. Hij zal dan nieuwe login gegevens verstrekken. (Wachtwoorden worden te allen tijden gecodeerd opgeslagen)
Automatische incasso
De automatische incasso zit bijna in de eindfase van de ontwikkeling. 
U kunt binnenkort een bericht ontvangen die u vraagt ons toestemming te geven voor automatische incasso.
U hoeft niets meer over te maken en wij hoeven u er niet telkens aan te herinneren, dus is automatische incasso de oplossing.
We willen u er alleen nog 1 keer aan herinneren om niet te vergeten, hier toestemming voor te geven ;)

Vooraankondiging ????tocht


Halloween is net geweest en wij denken dat jullie in die tijd wel genoeg gegriezeld hebben. Wij wilden de spanning daarom opbouwen door de ????tocht te plannen op vrijdagavond 15 januari 2016. Zo hebben jullie nog even de tijd om bij te komen van Halloween. Wat er deze avond allemaal gaat gebeuren, blijft nog even een verrassing, maar houdt de datum alvast vrij in je agenda, zodat jij er met je vrienden ook bij kunt zijn! Meer informatie volgt nog.

Feestdagen en SponsorKliks

De feestdagen komen er weer aan en Sinterklaas is al een oude man die het ook niet meer zo gemakkelijk vindt om al jullie speelgoed in de winkels te gaan kopen. Sinterklaas is sinds een aantal jaren meer en meer gaan inkopen via het internet. Graag willen wij van Sinterklaas wat steun voor onze club.
Helpen jullie ons mee om Sinterklaas hieraan te helpen denken?

De Goedheiligman kan onze club namelijk helpen door voordat hij rechtstreeks gaat shoppen op internet, eerst even langs onze site te gaan en dan via SponsorKliks naar de winkel om te shoppen voor al jullie speelgoed!
Als Sinterklaas dan wat koopt via grote winkels zoals: Wehkamp, Bol.com, HEMA of V&D, dan ontvangt BCM'80 een commissie, terwijl Sinterklaas hetzelfde betaalt! Denk hier ook aan als jij, je broer, zus of je ouders een keer online shoppen!

Geef het door en shop via:http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4450&u=12s

Het kost je geen cent extra, maar levert wel echte euro's op voor BCM'80. Namens BCM'80, alvast bedankt!

Blackminton bij United


Op 27 november aanstaande organiseert badmintonclub BC United het Groot Venloos Blackminton Toernooi. Dit wordt samen met het Fontys Blackminton Tournament gehouden en is het grootste Blackminton event van Europa. Complete duisternis, blacklights, neon schmink en Dj's bepalen de sfeer.

Er wordt gespeeld op 8 banen in een, ondanks meer dan 15.000 watt aan blacklights, compleet donkere hal. In de pauzes en na de wedstrijden doorklieven laser en andere sfeerverlichting de duisternis. Deelnemers en bezoekers schminken zich op de meest originele wijze met neon schmink en kiezen voor bijpassende zwarte of juist reflecterende kleding wel of niet bewerkt met neon verf volgens geheel eigen creatie.

Niet alleen wordt er gestreden om de hoogste sportieve eer maar ook om de mooiste creatie. Deze creaties worden in te gekke poses vastgelegd tijdens de Blackminton® Photoshoot. Tijdens en tot lang na de wedstrijden wordt er op de dansvloer aansluitend aan de sportvelden gedanst op de muziek van de DJ's.

Het evenement vindt plaats in BMV De Vilgaard • Schandeloseweg 1 • 5941 CP Velden • Telefoon: 077 472 0969.

Je kunt je nog opgeven t/m 20 november dus wees er snel bij, want dit wil je toch niet missen?! Inschrijfkosten bedragen 15 euro en je kunt je inschrijven en meer informatie vinden via deze link: http://www.speedenblackminton.nl/inschrijven-blackminton
voor een indruk van wat je kunt verwachten, kun je de sfeerbeelden op deze pagina bekijken: http://www.speedenblackminton.nl/blackminton
   

Winnaars Grote Clubactie


Op nummer 1 is geëindigd:    Bryan Bol, Gefeliciteerd met jouw twee vrijkaarten voor Toverland! We wensen je heel veel plezier!

Op nummer 2 is geëindigd:    Femke Jeucken; Gefeliciteerd! Jij mag lekker gaan bowlen bij Niëns in Maasbree!

Op nummer 3 is geëindigd:    Job en Lieve van Ninhuys; Proficiat allebei! Jullie mogen gaan rondspetteren bij Breebronne!

Hartelijk dank voor jullie inzet! Ook iedereen bedankt die zijn uiterste best heeft gedaan! Ook al vallen jullie niet in de prijzen, wij waarderen de moeite die jullie hebben gedaan om onze club een handje te helpen!

Klik op de foto om de winnaars in het groot te zien. 

Bestuurslid gezocht


Ons vakkundig bestuur van 7 personen, bestaat vanaf januari nog maar uit 6 personen. Erwin Smit zal ons dan gaan verlaten. Wij bedanken hem voor zijn inzet en toewijding van de afgelopen jaren! Wil jij een leuke nieuwe uitdaging, iets om je vrije tijd mee op te vullen, een mooie aanvulling op je CV en onze club ondersteunen op een diepgaande wijze? Dan zoeken wij jou! Laat je stem horen en meld je bij: voorzitter@bcm80.nl

Archiefkast gezocht


Kennen jullie die fijne grijze metalen kast die in de sporthal van Maasbree staat en waar al onze shuttles, reserverackets, speedmintonrackets en nog veel meer in bewaard wordt? Ja, nog veel meer en dat is ook de reden dat wij op zoek zijn naar een nieuwe archiefkast, want de huidige is namelijk veel te klein! Heb jij of ken jij iemand die er nog eentje verstopt heeft in huis en die hij of zij eigenlijk niet meer nodig heeft, neem dan contact op met onze voorzitter via: voorzitter@bcm80.nl of via telefoonnummer: 06-53656921 Bij voorbaat dank!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Bcm80.nl
Bcm80.nl
Copyright © 2015 BCM'80, All rights reserved.


uitschrijven uit deze nieuwsbrief    update nieuwsbrief inschrijving 

Email Marketing Powered by Mailchimp