Copy
Nieuwsbrief Oktober 2014
View this email in your browser

Bestuursleden gezocht

Yvonne en Christel stoppen als bestuurslid

Vanaf de volgende algemene ledenvergadering zullen Christel en Yvonne stoppen als bestuurslid. Dit betekent dat wij, het bestuur, weer op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. 
Als bestuurslid zul je deel uitmaken van een bestuur dat bestaat uit diverse personen en tien vergaderingen per jaar heeft.

Naast vergaderen en beslissingen nemen, zijn er nog diverse activiteiten te doen. Enkele voorbeelden zijn het organiseren van acties en toernooien en het overleggen met andere verenigingen en instellingen. Jouw precieze taken staan niet vast. Dat betekent dat we in overleg vast een aantal taken zullen vinden waar jij je graag mee bezig wil houden voor de club. Afhankelijk van hoeveel je kan en wil doen, zul je gemiddeld 2 tot 3 uur per week bezig zijn met jouw bezigheden.

Heb je interesse om deel uit te maken van het bestuur of wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar secretaris@bcm80.nl of spreek een van ons aan

Sponsorkliks

In de vorige nieuwsbrief stond een verkeerde link en tekst vermeld. Je bent niet verplicht om je aan te melden voor de nieuwsbrief van sponsorkliks. 
Via deze link kun je rechtstreeks een webwinkel kiezen en dan bestellen. Je helpt de club met elke bestelling die je doet en het kost je nauwelijks extra tijd. Tientallen webwinkels zijn er bij aangesloten, zoals Wehkamp, Zalando, Thuisbezorgd en Bol.com. Dus klik op de link, zoek je webwinkel en bestel. Er is dus geen registratie nodig bij sponsorkliks. 

Sponsoring Borden, (verdien een klein bedrag)

Zoals jullie allemaal weten hangen er in de sporthallen reclameborden. Dit zijn sponsors van de Vereniging Zaalsporten Maasbree Baarlo. Hier zijn 5 verenigingen bij aangesloten. 
Badmintonvereniging BCM80
Handbalvereniging BSAC
Hartpatiëntenvereniging Maasbree
Volleybalvereniging Asterix
Volleybalvereniging Tupos

Bedrijven betalen per jaar € 200,- waar ook onze vereniging een bedrag van krijgt. Wij willen jullie vragen om mee te helpen zoeken naar nieuwe sponsors. Elk nieuw bord levert de club € 50,- op en € 25,- daarvan wil de club aan het lid teruggeven dat voor een nieuwe sponsor heeft gezorgd. 

Dus ook jij kunt hier geld mee verdienen. Weet je misschien (startende) bedrijven die misschien willen sponsoren, lees dan dit document en geef het aan het bedrijf.

Nieuwe clubkleding

Zoals sommige van jullie weten is de club bezig met nieuwe clubkleding. In overleg met verschillende leden zijn we tot de clubkleding hier onder gekomen. 

Wij zijn hiermee in samenwerking gegaan met Sport 2000 de Bruijn in Panningen. Omdat de competitie al bezig is, proberen wij alvast de eerste paar teams zsm. uit te rusten met de nieuwe clubkleding. Meer informatie over de maten en de kosten zijn nog niet helemaal bekend. Dit laten wij tzt. weten zodat iedereen die nieuwe clubkleding wilt hebben dit kan bestellen bij de Bruijn. 

Kort nieuws

Herfstvakantie trainingen
Volgende week is het herfstvakantie op de meeste scholen. De meeste trainingen gaan niet door:
Wo 22-10 16:00 - 18:00 in Baarlo gaan NIET door.
Wo 22-10 18:30 - 20:00 in Maasbree gaat WEL door.
Wo 22-10 20:00 - 21:00 recreanten training gaat NIET door.
Wo 22-10 19:30 - 22:00 is er WEL vrij spelen voor de senioren.
Vr 24-10 17:00 - 20:00 trainingen gaan NIET door. 
Jaardata
Wo 29 okt. herfstvakantie
Vr 31 okt. herfstvakantie
Vr 21 nov. smokkeltocht
Zo 16 nov. Recreanten wedstrijd tegen Grubbenvorst.


Meer data en info zal te vinden zijn op onze site.
Verjaardagen
Oktober 2014 
02 Peter Jacobs
02 Geert Peeters
05 Anita Nooyen
14 Cas van Eijndhoven
18 Wes Timmermans
23 Shauny Robijn
27 Rick Smolders

November 2014
02 Killian Schreurs
03 Vera Gommans
13 Franco Timmermans
16 Funs Peters
17 Alex Janssen
22 Sietske Willems
25 Sitske Verstappen
26 Robin van Dijk
30 Reimke Maas
Smokkeltocht
Op vrijdag 21 november is de smokkeltocht weer. De vertreklocatie is nog bekend. Dit kan is Maasbree of ergens in Baarlo zijn. De jeugdleden zullen hier een aparte mail over ontvangen hoe ze zich kunnen aanmelden. 
Extra pagina's op BCM'80
Niet iedereen weer het, maar met je login gegevens kun je inloggen op de website van BCM'80 en daar de trainingslijsten bekijken, de ledenkaart invullen, je eigen gegevens wijzigen, verjaardagen bekijken en nog veel meer. Weet je de login gegevens niet meer, meldt dit dan bij Sieuwe, webmaster@bcm80.nl. Hij zal dan nieuwe login gegevens verstrekken. (Wachtwoorden worden te allen tijden gecodeerd opgeslagen.)
Nieuwe clubtenue
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Bcm80.nl
Bcm80.nl
Ons mailadres is:
BCM'80
Dwarsstraat 5
Maasbree, Limburg 5993 AX
Netherlands

Add us to your address book