Copy
Nieuwsbrief September 2014
View this email in your browser

Grote Clubactie

Wie wil er gratis naar Toverland

Het is weer zover, aanstaande zaterdag 13 september start de Grote clubactie. Dit is jouw manier om onze club te helpen door loten te verkopen. Net als vorig jaar hebben we weer leuke prijzen voor degene die de meeste loten verkoopt. Maar dit jaar zijn de prijzen nog leuker:

Hoofdprijs: Een kaartje voor attractiepark Toverland
2e prijs: Een prijzenpakket van horloge.com (gesponsord door horloge.com)
3e prijs: Twee vrijkaartjes voor het binnenzwembad bij BreeBronne (gesponsord door Breebronne)

Wil jij een van deze leuke prijzen winnen? Lees dan hier meer.

Naamsverandering competities

Zoals sommige van jullie al gehoord of gemerkt hebben heeft de bond de bondscompetitie hernoemd naar regiocompetitie. Doordat BCM'80 haar eigen competitie heeft genaamd regiocompetitie is er besloten deze te veranderen naar streekcompetitie om dubbel naamgebruik te voorkomen. 

Wie is Erwin?

De naam Erwin is de laatste tijd vaker gevallen, maar wie is het en wat doet hij bij onze club. Hier stelt Erwin zich voor. 

""
Begin dit jaar vroeg het bestuur aan mij of ik belangstelling had om toe te treden tot het bestuur van BCM'80. Zelf ben ik in aanraking gekomen met de vereniging via mijn dochter Judith. Sinds 2 jaar is zij lid en is een hele fanatieke speelster. Omdat ik het belangrijk vind dat zij badminton kan blijven spelen in Baarlo en vanwege haar enthousiasme, heb ik besloten om het bestuur te helpen. Vooralsnog bestaat dat helpen nog voornamelijk uit leren. Aandachtsgebied: het helpen van Christel (jeugd Baarlo, streekcompetitiie e.d.).
Nog even iets over mezelf: 47 jaar, getrouwd, 2 kinderen. Hobby's: Apple, stamboom uitzoeken, film, gamen & veel lezen. Werk: QA manager bij Océ.

Erwin Smit
""

Sponsorkliks?

BCM'80 is begonnen om samen te werken met Sponsorkliks. 

Elke keer als je online besteld bij één van de ruim honderd winkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Thuisbezorgd en Zalando ontvangt onze vereniging daar geld voor.

Het kost jou helemaal niets, maar je helpt er wel de club mee. Van belang is wel dat je de SponsorKlik niet vergeet.

Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres door te geven aan SponsorKliks en je ontvangt elke week een mail met online aanbiedingen. Wij hopen dat we via Sponsorkliks ook in onze sportvereniging de kas wat kunnen spekken. Je kunt je altijd voor deze mailtjes weer afmelden. Als je er maar aan denkt elke keer dat je online iets besteld dit via SponsorKliks te doen. 

Klik op onderstaande link om je e-mailadres door te geven:
www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=4450

Alvast heel erg bedankt voor de moeite.

Kort nieuws

Rekeningnummer
Op de nieuwe contributie nota staat het oude rekeningnummer nog vermeld. Alle banken zijn overgegaan naar IBAN. Het IBAN nummer van de badmintonclub is. 
NL43 RABO 0131 0231 95
 
Recreantentrainingen
De recreantentraining zijn weer begonnen onder begeleiding van onze trainer Peter. 
Deze trainingen zijn ook bedoeld als integratie trainingen bij de recreanten. Dat betekent dat er af en toe een aantal van deze deelnemers mee zullen spelen bij de recreanten. Zie je dat er een aantal op de baan staan. Schuif dan gezellig aan. Sommige zijn nog beginnende andere zijn al aantal jaren lid. 

Met z'n allen kunnen we de club financieel gezond houden. 
Jaardata
De competitie is weer begonnen. De teams weten wanneer en tegen wie ze moeten. 

Voor de recreanten zijn er de volgende wedstrijden gepland
  • 8 okt thuis tegen Baarlo
  • 16 nov uit Grubbbenvorst
  • 3 december uit DWAC
  • 21 jan thuis Velden
  • 23 feb uit United
  • 3 maart uit BGaarlo
  • 18 maart thuis Helden 
  • 8 april thuis United
  • 20 mei thuis Pupke
Wil je hieraan mee doen. Meldt dit dan bij Jean-Pierre (recreanten@bcm80.nl)


In november zal ook de smokkeltocht weer worden gehouden. Ten zijner tijd zullen de jeugdleden hier nog bericht over krijgen.

Meer data en info zal te vinden zijn op onze site.
Extra pagina's op BCM'80
Niet iedereen weer het, maar met je login gegevens kun je inloggen op de website van BCM'80 en daar de trainingslijsten bekijken, de ledenkaart invullen, je eigen gegevens wijzigen, verjaardagen bekijken en nog veel meer. Weet je de login gegevens niet meer, meldt dit dan bij Sieuwe, webmaster@bcm80.nl. Hij zal dan nieuwe login gegevens verstrekken. (Wachtwoorden worden te allen tijden gecodeerd opgeslagen.)
De winnaars van de Grote Clubactie 2013 bij BCM'80. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Bcm80.nl
Bcm80.nl
Ons mailadres is:
BCM'80
Dwarsstraat 5
Maasbree, Limburg 5993 AX
Netherlands

Add us to your address book