Copy
Nieuwsbrief februari 2016
Bekijk deze email in de browser

Nieuwsbrief februari


In deze nieuwsbrief:

- Check ongewenste mail
- Team 1 kampioen
- Tussenuitslag competitie
- Verslag smokkeltocht
- Verslag Clubkampioenschappen
- Jeugd sprinkplank toernooi BC Victoria
- Peel en Maas toernooi
- Vooraankondiging algemene ledenvergadering
-
Digitaal toetsenbord (Vroeger: "de Pen")
- Nieuwe jeugdcommissie
- J5 Toernooi Belfeld 
- Bestuurslid gezocht
- Informatie reclameborden
- Automatische incasso

Check ongewenste e-mail


Soms kan het gebeuren dat onze geweldige mailtjes jullie niet bereiken, omdat ze op de een of andere vreemde manier tussen jullie ongewenste mail terechtkomen. Je zou dan wel eens belangrijke informatie kunnen missen over aankomende toernooien of activiteiten en dat zouden we heel erg jammer vinden! Check daarom regelmatig je ongewenste e-mail om te kijken of je niks hebt gemist en vergeet deze mail dan niet in je inbox te zetten, zodat je hopelijk niet nog meer mail mist van ons.

Team 1 kampioen


Zoals jullie allen hopelijk al ter oren is gekomen, is op 16 januari jl. team 1 kampioen geworden in de derde klasse afdeling twee, binnen de competitie. Wij willen hen feliciteren met dit prachtige resultaat! Team 1 bestaat uit: Kim Gommans, Mariska Peeters, Jules Zeelen en Sieuwe Maas. Onze kampioenen zijn afgelopen zondag 31 januari gehuldigd tijdens een receptie in d'n Adelaer. Wij wensen hen ook het volgende seizoen weer veel succes!


Tussenuitslag competitie

 
BCM'80 1 -  1e plaats (einde) BCM'80 5 -  1e plaats
BCM'80 2 -  4e plaats (einde) BCM'80 6 -  6e plaats
BCM'80 3 -  1e plaats BCM'80 7 -  2e plaats
BCM'80 4 -  5e plaats BCM'80 8 -  2e plaats

Verslag smokkeltocht


15 januari jongstleden ging de jaarlijkse smokkeltocht weer van start. De smokkeltocht is erg goed ontvangen door de kinderen die meededen. Wij vinden het echter jammer dat er slechts 16 aanmeldingen waren en veel aanmeldingen na de deadline binnen kwamen of op het laatste moment werden afgezegd. Wij bereiden ieder jaar een smokkeltocht voor en houden hierbij rekening met de aanmeldingen die binnen zijn. Wanneer dit er voor de deadline te weinig zijn, zijn wij genoodzaakt de tocht niet door te laten gaan. De smokkeltocht is echter een belangrijk onderdeel binnen de club, omdat de kinderen en dus vooral de jeugdleden zo onderling contacten kunnen leggen en er leuke vriendjes aan over kunnen houden. Wij willen u daarom vragen volgend jaar echt op tijd te zijn met de aanmeldingen! Ook vragen wij ons af waarom er zo weinig animo was onder de jeugdleden en hier horen wij dan ook graag een reactie op, zodat wij hier volgend jaar rekening mee kunnen houden. U kunt uw reactie, verbeterpunten of ideeën sturen naar de jeugdcommissie, Mariska, Wing He, Jarno en Sieuwe. Jeugdcommissie@bcm80.nl. Bij deze willen we u nog laten genieten van een kort verslagje geschreven door een van onze jeugdleden: Alyssa Schreurs. Alyssa bedankt voor dit leuke stukje!

Hallo allemaal!
Ik ben Alyssa en ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan aan de smokkeltocht. Ik vond het erg spannend want het was al donker. We moesten met de zaklamp een route lopen en opdrachten doen. Deze waren erg leuk. We hadden ook een recept meegekregen en we moesten onderweg alle ingrediënten verzamelen en natuurlijk mee smokkelen. Ook het roosteren van de marshmallows was super lekker en gezellig. We zijn met ons groepje wel even fout gelopen maar dat was niet zo erg want we zijn namelijk toch nog eerste geworden en toen kregen wij een leuke prijs. Ik doe volgend jaar zeker weer mee!

Kort nieuws

Komende data

Wo 10 februari
Trainingen in Baarlo en Maasbreee vervallen i.v.m. de carnaval.
Vanaf 19.30 vrij spelen gaat wel door.

Vr 12 februari
Geen trainingen i.v.m. carnavalsvakantie
Vr 15 januari
Grote Smokkeltocht
trainingen vervallen

Zo 21 februari
Thuiswedstrijd in de Kazing Baarlo

Zo 06 maart
Jaarlijkse grote Peel en Maas toernooi

Di 08 maart
Algemene ledenvergadering

Meer data en info zal te vinden zijn op onze site.
Verjaardagen

Februari 2016
01    Lambert Dorssers
01    Yara Meessen
03    Theo Heijnen
13    Jarno Peeten
19    Rob Peeters
20    Carlo van Lier
22    Martijn van Beek
28    Evi Tromm
Automatische incasso
 
Bedankt aan iedereen die de formulieren al heeft ingeleverd! Aan iedereen die dit nog niet heeft gedaan, alsjeblieft doe dit zo spoedig mogelijk! Het programma voor de automatische incasso zit nu in de ontwikkelingsfase en vooralsnog denken wij dat in augustus 2016 de automatische incasso in zal gaan. Je ontvangt hier vanzelf een bericht over.
De nota's van februari mag je deze keer nog zelf betalen. Alvast bedankt voor jullie medewerking. 
Extra pagina's op BCM'80
 
Niet iedereen weet het, maar met je login gegevens kun je inloggen op de website van BCM'80 en daar de trainingslijsten bekijken, de ledenkaart invullen, je eigen gegevens wijzigen, verjaardagen bekijken en nog veel meer. Weet je de login gegevens niet meer, meldt dit dan bij
Sieuwe, webmaster@bcm80.nl. Hij zal dan nieuwe login gegevens verstrekken. (Wachtwoorden worden te allen tijden gecodeerd opgeslagen)
Nieuwe jeugdcommissie

De huidige jeugdcommissie, bestaande uit: Alda, Monique en Jeantine, zullen gaan stoppen. Alda en Monique hebben dit op zich genomen in 2007 en werden in 2009 versterkt door Jeantine. Wij willen hen bedanken voor het harde werk dat zij al deze jaren geleverd hebben! De nieuwe jeugdcommissie bestaat uit: Jarno, Wing He, Mariska en Sieuwe. Voor leuke ideeën kunnen jullie altijd bij een van hen terecht.
Vooraankondiging algemene ledenvergadering

Op 8 maart aanstaande zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsvinden in de zaal bij Niëns achter het café. Wij gaan ervanuit dat iedereen weer aanwezig zal zijn. Kun je niet, meld je dan op tijd af. Wanneer je je niet afmeldt en toch niet aanwezig bent, staat hier een sanctie op van € 2,50.
Ook voor ouders is dit een goede gelegenheid om informatie te krijgen over de jeugd. Ook dit wordt tijdens de vergadering uitgebreid besproken. 
De uitnodigingen zijn al verstuurd via de mail. Heb je deze niet ontvangen. Kijk dan even in de ongewenste mail of laat het ons weten. 

Verslag Clubkampioenschappen


Er was dit jaar weer genoeg animo voor de clubkampioenschappen en we willen iedereen die aanwezig was, mee geholpen heeft of gespeeld heeft, bedanken voor de geslaagde dag. Ook feliciteren we alle winnaars met het behalen van deze mooie prestatie! In poule 1 mocht Kevin Li een eerste plek in ontvangst nemen. Lieve van Ninhuys werd een mooie tweede en een goede derde plek wist Renske Verheijen te bemachtigen. In poule 2 werd Bryan Bol voor het tweede jaar op rij, eerste. De tweede plaats was ook voor het tweede jaar op rij voor Judith en ook voor het tweede jaar op rij was de derde plek voor Joyce Bol. In poule 3 wist Jessie Vaessen de winst binnen te halen, Ian Ketelings ging er met een mooie tweede plaats vandoor en Leander van Wijlick was op de derde plek te vinden. In poule 4 ging Jarno Peeten er met de winst vandoor, wist Wing He Ou een tweede plaats te behalen en was de derde plaats voor Sam Jansen. In poule 5 was de eerste plaats voor het derde jaar op rij voor Mike Manders. Dit betekent dat je de beker mag houden. Gefeliciteerd! Robin van Dijk werd voor het tweede jaar op rij tweede en de derde plaats was dit jaar voor Gwen Zeelen. In de laatste poule ging John Smets voor de derder keer op rij met de winst aan de haal. Ook jij mag de beker houden. Gefeliciteerd! Jules Zeelen werd voor de tweede keer tweede en Mandy Peeters mocht op het derde blok gaan staan. Iedereen gefeliciteerd en tot volgend jaar!

Jeugd sprinkplank toernooi BC Victoria


Op zondag 28 februari 2016 staat het 1e springplanktoernooi van seizoen 2016 gepland.
Voor de 18e keer organiseert BC Victoria dit eendaagse toernooi voor beginnende badmintonners.
Dit toernooi wordt speciaal voor de beginnende jeugd georganiseerd die eens aan
een toernooitje willen proeven en niet direct aan een toernooicircuit willen deelnemen en
derhalve ook geen toernooipunten kunnen en willen sprokkelen. Dit toernooi is dus bestemd voor hen die geen volledige competitie hebben gespeeld of lid zijn van een Badmintonschool.
Uitgenodigd zijn kinderen in de 3 verschillende leeftijdscategorieën U10, U11 en U12.
De kinderen die geboren zijn na 01 januari 2006 kunnen deelnemen aan het U 10 toernooi.
Aan het U 11 toernooi kunnen uitsluitend die kinderen deelnemen die geboren zijn na 01 januari 2005.
Om deel te kunnen nemen aan het U 12 toernooi moeten de kinderen geboren zijn na 01 januari 2004.
Het toernooi vindt plaats in sporthal A gene Bek (Bekkerveld), Tacitusstraat 130, 6417 TZ Heerlen en zal duren van 10.00 tot 17.00 uur. De inschrijfkosten bedragen 6 euro en moeten vooraf aan de wedstrijdtafel betaald worden.
In de voorgaande jaren was het toernooi een leuke en sportieve happening. Leuke prijzen en attenties liggen voor de deelnemers klaar. Je kunt je inschrijven via www.toernooi.nl. Op deze pagina ga je naar het kopje badminton. Je vult bovenaan bij toernooi: springplank in en daar vind je de inschrijving. Je moet je hiervoor eerst registreren op de site. Inschrijving is mogelijk tot 22 februari 2016, dus wees er vlug bij! Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar de toernooileider: Jeroen Stalman (06-40385189 / jeroenstalman@live.nl)

Digitaal toetsenbord (Vroeger: "de Pen")


Hallo lezers,
 
Mijn naam is Mariska, ik ben al lid van BCM ’80 sinds mijn zevende jaar. Dankzij mijn ouders, die ook al een flink aantal jaren lid zijn, was er geen andere mogelijkheid dan dat ik van jongs af aan bij de club zou komen. Ik herinner mij mijn eerste clubkampioenschappen nog erg goed. Ik was pas net lid, en er werd veel op mij in gepraat dat meedoen belangrijker was dan winnen en dat ik niet verdrietig moest zijn als ik niet zou winnen, ik kwam ten slotte pas net kijken. Toen ik boven verwachting toch op het hoogste blok terecht kwam met de prijsuitreiking, heb ik volgens mij de rest van de dag met mijn eerste medaille trots rondgelopen. Ook de beker, die ik ondanks de wisselregeling tóch na een keer winnen mocht houden omdat ik voor de eerste keer meedeed, staat nog steeds op mijn kast te pronken. Vanaf dat eerste jaar heb ik altijd met veel plezier gebadmintond. Om die reden heb ik ook aangeboden om deel uit te maken van de jeugdcommissie, om zo te helpen met dingen als de jaarlijkse smokkeltocht en de clubkampioenschappen. Op deze manier hoop ik dat de jeugd die nu vol goede moed op het veld staat, net zoveel plezier mag hebben als ik!

Veel speelplezier!

Mariska Peeters

    Links 2008                    
    Rechts 2015

Peel en Maas toernooi


Het ligt nog een stuk in de toekomst, maar 6 maart zal het grote Peel en Maas toernooi plaatsvinden. Wij wilden dit alvast kenbaar maken, zodat je ook deze datum alvast vrij kunt houden. Tijdens het grote Peel en Maas toernooi, zullen de verschillende badmintonverenigingen hun krachten met elkaar meten en mag 1 club zich de sterktste binnen Peel en Maas noemen en de wisselbeker in ontvangst nemen. Vorig jaar kwam BC Boemerang als winnaar uit de bus. Wie mag zich dit jaar de sterkste noemen?

J5 Toernooi Belfeld 


Op 19 december hebben twee van onze jeugdleden meegaan met het Jeugd Springplanktoernooi in Belfeld. 
Rinske Verheijen is hierbij eerste geworden bij de meisjes onder 10 jaar. 
Simon Diepenhorst is hierbij derde geworden bij de jongens onder 12 jaar. 

Dit zijn natuurlijk prachtige relultaten waar de club trots op kan zijn. 
Rinske en Simon, van harte gefeliciteerd. 

Informatie reclameborden


Jullie hebben vast wel eens die grote borden in de sporthal bekeken en je afgevraagd hoe deze er zijn komen te hangen en waarom. Dit zijn reclameborden van bedrijven die de sporthal en clubs sponsoren. Het bedrijf betaald dan 200 euro aan Stichting Bree per jaar. Hiervan gaat 50 naar de club die het reclamebord heeft geregeld en de club geeft van deze 50 euro dan weer 25 euro aan het lid dat voor het bord gezorgd heeft. Dus wil je wat bijverdienen en weet je nog een iemand die zijn reclamebord hier zou willen hebben hangen, misschien heeft je vader, moeder of ander familielid een eigen bedrijf of heb je zelf een bedrijf, laat het ons dan weten!

Bestuurslid gezocht


Zoals al eerder vermeld is het bestuur op zoek naar een nieuw bestuurslid. We zijn natuurlijk blij met iedereen die zich aanmeldt, maar willen met name de (ouders van de) leden in Baarlo oproepen om te reageren. Reden hiervoor is dat we onze jeugdactiviteiten in Baarlo goed willen ondersteunen en indien mogelijk verder willen uitbouwen. Daarvoor is het noodzakelijk om te weten wat er in Baarlo speelt. Voorbeelden: sportactiviteiten in Baarlo, beschikbaarheid sporthal, contacten met andere verenigingen in Baarlo, organiseren van wedstrijden in Baarlo, PR, e.d..
Afhankelijk van je eigen interesses kun je uiteraard ook een bijdrage leveren aan de overige activiteiten.
Heb je interesse of wil je meer informatie: neem contact op met Geert Peters (voorzitter@bcm80.nl). Geschreven door Erwin Smit
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Bcm80.nl
Bcm80.nl
Copyright © 2016 BCM'80, All rights reserved.


uitschrijven uit deze nieuwsbrief    update nieuwsbrief inschrijving 

Email Marketing Powered by Mailchimp