Copy

 

    Poziv na radionicu za prijavu projekata

LAG Međimurski doli i bregi  poziva nositelje razvojnih ideja i inicijativa na edukaciju s ciljem njihovog razvoja i realizacije, koja će se održati:

  od 13. do 15. ožujka 2019. od 13 do 19 h u Domu kulture u Maloj Subotici
  od 20. do 22. ožujka 2019. u dvorani iznad pošte u Štrigovi.


Prihvatljivi prijavitelji su nositelji OPG-ova, obrtnici, poduzetnici, nezaposleni, predstavnici udruga, studenti i svi drugi članovi lokalne zajednice koji bi svoju poduzetničku ideju htjeli pretvoriti u stvarnost i doprinijeti razvoju lokalne zajednice i društva općenito. Prijavom svoje ideje/inicijative/poduzetničkog pothvata, kroz tri dana trajanja ruralnih pop-up hubova, prijavljeni će dobiti znanje, iskustvo, podršku u razvoju od strane predstavnika lokalnih udruga, studenata i stručnjaka uključenih u projekt.
Sudjelovanje na edukaciji  je besplatno. Ukoliko želite sudjelovati na navedenoj edukaciji, kontaktirajte LAG Međimurski doli i bregi na slijedeće brojeve telefona 098 176 3206, 091 534 9266 ili putem e-mail-a lag.mdib@gmail.com.
Detalje vezane za sudjelovanje na navedenoj edukaciji možete vidjeti na web  stranici LAG-a ili na slijedećem linku http://lag-medjimurskidoliibregi.hr/poziv-nositeljima-razvojnih-ideja-i-inicijativa-sa-podrucja-opcina-mala-subotica-i-strigova-na-edukaciju-s-ciljem-njihovog-razvoja-i-realizacije/
 

Copyright © 2019 LAG Međimurski doli i bregi, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp