Copy
Novosti iz LAG-a Međimurski doli bregi
Pogledajte ovaj e-mail u pregledniku
Poštovani,

dana 25.5.2018. na snagu stupa Opća uredba o zaštiti osobnih podataka, poznatija kao GDPR i predstavlja najvažniju promjenu regulative o zaštiti osobnih podataka te uključuje mnoge novine vezane uz Internet, a Vama daje mogućnost veće kontrole nad vlastitim podacima.
 
Kako bismo i od 25. svibnja mogli ostati u kontaktu, trebamo Vašu potvrdu da želite i dalje primati novosti i informacije iz područja djelovanja LAG-a Međimurski doli i bregi na Vašu e-mail adresu.
 
Molimo da označite gumbić kako biste nam nedvojbeno dali privolu, u skladu s odredbama provedbe Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka koji se temelje na Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta o zaštiti osobnih podataka (dalje: Uredba), Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka ( N.N. 42/2018), Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) te drugim podzakonskim aktima.

 

Da, želim i dalje primati obavijesti LAG-Međimurski doli i bregi
I dalje ćete se moći predomisliti u svakom trenutku i odjaviti se putem linka za odjavu koji se nalazi u podnožju našeg e-biltena i ovog e-maila.

Ukoliko ne zaprimimo privolu nećemo Vam više slati naš e-bilten kao ni druge obavijesti putem e-maila.
Srdačan pozdrav, 
LAG Međimurski doli i bregi

 
Copyright © 2018 LAG Međimurski doli i bregi, Sva prava pridržana.


Odjavi se sa liste    ažuriraj svoje podatke 

Email Marketing Powered by Mailchimp